Started on 01/01/1970 8 ώρες
120 €

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το επόμενο τμήμα θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο!
Δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

Ο σκοπός του Σεμιναρίου είναι η τεχνική κατάρτιση σε θέματα οργάνωσης, διαχείρισης και σχεδιασμού καταλόγου με στόχο την άνοδο των πωλήσεων και την οικονομία υλικών.

Η «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» πραγματοποιεί το σεμινάριο «Menu Engineering – Αρχιτεκτονική Μενού», διάρκειας 8 ωρών.

Διδακτικές Ενότητες
  • Εισαγωγή – Έννοιες
  • Το Μενού / Τιμοκατάλογος ως εργαλείο Μάρκετινγκ για μια επισιτιστική μονάδα
  • Σύστημα Smith and Kasavana
  • Σύστημα Miller
  • Σύστημα Pavesic
  • Σύγκριση συστημάτων και εφαρμογή
  • Η αποτελεσματικότητα στη διαχείριση μιας επισιτιστικής μονάδας μέσω του συστήματος Revpash
  • Lego Method
  • Μελέτες Περίπτωσης / Ασκήσεις
Απευθύνεται σε :
  • Μάγειρες εστιατορίων A la Carte
  • Bartenders και Bar Managers (Ξενοδοχείων αλλά και επισιτιστικών επιχειρήσεων)
  • Υπευθύνους τμημάτων διαχείρισης τροφίμων και ποτών ξενοδοχειακών μονάδων / F@B Managers και Restaurant Managers
Διάρκεια & Κόστος

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και το κόστος του είναι 120 ευρώ.

Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λίτσα Μπιστιτζιάνου – Συντονίστρια ενεργειών κατάρτισης στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.

Fax.: 2811 118000

Email: litsab@europeanprogress.gr

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.

Εκπαιδεύτρια

Ιωάννα Σαραντοπούλου

Η Ιωάννα Σαραντοπούλου αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Αθηνών. Από την αρχή της καριέρας της συνεργάστηκε με τις πιο σημαντικές Ελληνικές Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά συνεργάστηκε με την Grecotel σε Ρέθυμνο και Αθήνα, τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη ως διευθυντικό στέλεχος επισιτισμού και τον όμιλο του κ.Ανδρεάδη. Επιπλέον έχει συνεργαστεί με εστιατόρια πολυτελείας σε Αθήνα και Σαντορίνη , με πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα, ενώ ήταν Διευθύντρια σε 4αστερο ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Παράλληλα με τις συνεργασίες που προαναφέρονται τελείωσε το Μεταπτυχιακό της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών επιχειρήσεων , με έμφαση στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών .

Σε ότι αφορά την διδακτική εμπειρία έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στον τομέα επισιτισμού στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο ΙΕΚ Αναβύσσου και σε πολλές ιδιωτικές σχολές . Έχει συμβάλλει στην εκπαίδευση του προσωπικού επισιτισμού του Αστέρα Βουλιαγμένης το 2004 , την περίοδο πριν την Ολυμπιάδα. Επίσης έχει εκπαιδεύσει στον επισιτισμό προσωπικό ναυλωμένων σκαφών πολυτελείας , στην Μαρίνα Αλίμου .

Από το 2008 διδάσκει τα μαθήματα του Food and Beverage Management στη Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, του Υπουργείου Τουρισμού ,   στον Άγιο Νικόλαο , και παράλληλα ασχολείται με την εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων επαγγελματιών τόσο σε ξενοδοχειακές μονάδες όσο και σε απασχολούμενους άλλων τουριστικών υπηρεσιών .

Έχει διατελέσει αρθρογράφος , στο περιοδικό Food Service της κυρίας Μανούσου Μαργαρίτας , για μια διετία , με δική της στήλη θεματολογίας σχετικής με το Food and Beverage . Σήμερα αρθρογραφεί για το myreview.gr του Δημοσιογράφου Στάθη Παπούλια.

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται και με την συγγραφή επιστημονικών πονημάτων σχετικών με τον Τομέα του Τουρισμού .

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε από την λίστα:

Σύμφωνα με τον νέο γενικό Ευρωπαϊκό κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) απαιτείται η συναίνεσή σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα σεμινάρια που υλοποιούμε στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο και για τα οποία εκδηλώσατε ενδιαφέρον.