Started on 02/08/2017
150 €
Το κέντρο δια βίου μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» σε συνεργασία με την διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού της COSTA NAVARINO, σχεδίασαν και υλοποιούν το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ποιοτική εξυπηρέτηση σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις», διάρκειας 8 ωρών. Οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πρακτικές και εργαλεία ανάπτυξης και διαχείρισης επιτυχημένων σχέσεων με τους επισκέπτες τους. Η εκπαίδευση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, με συμμετοχικές…

Το κέντρο δια βίου μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» σε συνεργασία με την διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού της COSTA NAVARINO, σχεδίασαν και υλοποιούν το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ποιοτική εξυπηρέτηση σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις», διάρκειας 8 ωρών.

separator

Οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πρακτικές και εργαλεία ανάπτυξης και διαχείρισης επιτυχημένων σχέσεων με τους επισκέπτες τους. Η εκπαίδευση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, με συμμετοχικές ασκήσεις, περιπτώσεις μελέτης και παιχνίδια ρόλων.

Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί για την Κρήτη αλλά και για την χώρα συνολικά σημαντική πηγή εσόδων. Ο τουρισμός συμβάλει με 18% περίπου στο ΑΕΠ της χώρας και πάνω από 22% στην απασχόληση. Η ποιοτική εξυπηρέτηση στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις είναι το «κλειδί» για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης και η κατάλληλη εκπαίδευση και κατάρτιση των ιδιοκτητών, στελεχών και υπαλλήλων κρίνεται αναγκαία.

Η κα Γκίκα, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας COSTA NAVARINO, της ναυαρχίδας του τουρισμού για την Ελλάδα και όχι μόνο, έχοντας την απαραίτητη επιστημονική και επαγγελματική επάρκεια έχει συμβάλλει στην διαμόρφωση κουλτούρας φιλοξενίας και στο σχεδιασμό διαδικασιών και προτύπων λειτουργίας πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων. Επίσης έχει διεκπεραιώσει με επιτυχία την εκπαίδευση μεγάλων ομάδων ξενοδοχοϋπαλλήλων, σε εργασιακά περιβάλλοντα με υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας.

Διδακτικές Ενότητες
 • Η δύναμη της επωνυμίας. Χτίζοντας συναισθηματικούς δεσμούς με τους επισκέπτες μας.
 • Η παροχή υπηρεσιών ως δημιουργία εμπειριών φιλοξενίας.
 • Τα «οικονομικά» της αφοσίωσης. Τα οφέλη της επαναλαμβανόμενης πελατείας.
 • Το παράθυρο των 7 δευτερολέπτων. Κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
 • Προδιαγραφές εμφάνισης και γενικής παρουσίας.
 • Συναισθηματική Νοημοσύνη. Δημιουργία και διαχείριση σχέσεων με θετικό πρόσημο.
 • Δημιουργώντας συνδέσεις με τους επισκέπτες.
 • Τύποι επισκεπτών. Διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες.
 • Η πορεία από την τηλεφωνική κράτηση έως το Check out. Ο ρόλος της αλυσίδας.
 • Σκηνοθετώντας την τέλεια εμπειρία. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
 • Αναζητώντας ευκαιρίες εξυπηρέτησης.
 • Διαχείριση παραπόνων. Ο κύκλος της αποτελεσματικής επίλυσης.
 • Η δύναμη των ερωτήσεων. Ο επιτυχημένος ακροατής.
 • Ανάληψη ευθύνης. Γίνε ιδιοκτήτης του προβλήματος.
 • Μετατρέποντας το πρόβλημα σε ευκαιρία.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την ποιοτική εξυπηρέτηση στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
separator
Διάρκεια & Κόστος

Το σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες και θα υλοποιείται ημέρα Σάββατο 9:30 – 17:30. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 ευρώ.

Υπεύθυνη Προγράμματος: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Λίτσα Μπιστιτζιάνου.

Ώρες επικοινωνίας: 09:00 – 16:00

Τηλ. επικοινωνίας: 2811 103135-6.

Fax.: 2811 118000.

Email: litsab@europeanprogress.gr

Εισηγητής

Γιώργος Κουκάκης

Ο Γιώργος Κουκάκης είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών τίτλων, στη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο, καθώς και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Από το 2008 εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης στο νομό Ηρακλείου, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια καθώς και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου

Επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε από την λίστα: