Started on 01/01/1970 8 ώρες
120 €

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η γνώση και η σημασία της πώλησης στην επισιτιστική μονάδα, καθώς η άνοδος πωλήσεων ισούται με οικονομική ευμάρεια και ανάπτυξη για την επιχείρηση.

Η «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» πραγματοποιεί το σεμινάριο  «Οι Τεχνικές Πωλήσεων στα τμήματα επισιτισμού ή σε επιχειρήσεις επισιτισμού », διάρκειας 8 ωρών.

Διδακτικές Ενότητες
  • Εισαγωγή – Έννοιες
  • Σερβιτόρος / Bartender = Πωλητής ( συσχέτιση – αλληλεπίδραση , εμπέδωση ρόλου)
  • Η Κάρτα του Μενού ως τρόπος προώθησης προϊόντων
  • Θετικά και αρνητικά Strokes ( ανάλυση , και σημασία αυτών και το πώς επηρεάζουν στην πώληση )
  • Η Γλώσσα του σώματος ( τόσο του «πωλητή» όσο και του πελάτη ως εργαλείο στην πώληση )
  • Pro-sales Techniques (ειδικές τεχνικές πώλησης πριν το σερβις )
  • After –sales Techniques ( ειδικές τεχνικές πώλησης με την αναχώρηση του πελάτη από την επιχείρηση )
  • Διαπολιτισμική Κουλτούρα και Πώληση ( εισαγωγή στη γνώση του διαφορετικού και της διαφορετικότητας , ως εργαλείο στη διαχείριση της πώλησης )
  • Τιμολόγηση και Πώληση ( σχέση τιμής και πώλησης )
  • Μελέτες Περίπτωσης / Ασκήσεις
Απευθύνεται σε :

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προσωπικό σέρβις εστιατορίων , Bar και Κουζίνας ξενοδοχείων και κάθε είδους επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Διάρκεια & Κόστος

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και το κόστος του είναι 120 ευρώ.

Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λίτσα Μπιστιτζιάνου – Συντονίστρια ενεργειών κατάρτισης στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.

Fax.: 2811 118000

Email: litsab@europeanprogress.gr

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.

Εκπαιδεύτρια

Ιωάννα Σαραντοπούλου

Η Ιωάννα Σαραντοπούλου αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Αθηνών. Από την αρχή της καριέρας της συνεργάστηκε με τις πιο σημαντικές Ελληνικές Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά συνεργάστηκε με την Grecotel σε Ρέθυμνο και Αθήνα, τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη ως διευθυντικό στέλεχος επισιτισμού και τον όμιλο του κ.Ανδρεάδη. Επιπλέον έχει συνεργαστεί με εστιατόρια πολυτελείας σε Αθήνα και Σαντορίνη , με πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα, ενώ ήταν Διευθύντρια σε 4αστερο ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Παράλληλα με τις συνεργασίες που προαναφέρονται τελείωσε το Μεταπτυχιακό της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών επιχειρήσεων , με έμφαση στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών .

Σε ότι αφορά την διδακτική εμπειρία έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στον τομέα επισιτισμού στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο ΙΕΚ Αναβύσσου και σε πολλές ιδιωτικές σχολές . Έχει συμβάλλει στην εκπαίδευση του προσωπικού επισιτισμού του Αστέρα Βουλιαγμένης το 2004 , την περίοδο πριν την Ολυμπιάδα. Επίσης έχει εκπαιδεύσει στον επισιτισμό προσωπικό ναυλωμένων σκαφών πολυτελείας , στην Μαρίνα Αλίμου .

Από το 2008 διδάσκει τα μαθήματα του Food and Beverage Management στη Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, του Υπουργείου Τουρισμού ,   στον Άγιο Νικόλαο , και παράλληλα ασχολείται με την εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων επαγγελματιών τόσο σε ξενοδοχειακές μονάδες όσο και σε απασχολούμενους άλλων τουριστικών υπηρεσιών .

Έχει διατελέσει αρθρογράφος , στο περιοδικό Food Service της κυρίας Μανούσου Μαργαρίτας , για μια διετία , με δική της στήλη θεματολογίας σχετικής με το Food and Beverage . Σήμερα αρθρογραφεί για το myreview.gr του Δημοσιογράφου Στάθη Παπούλια.

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται και με την συγγραφή επιστημονικών πονημάτων σχετικών με τον Τομέα του Τουρισμού .

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε από την λίστα:

Σύμφωνα με τον νέο γενικό Ευρωπαϊκό κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) απαιτείται η συναίνεσή σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα σεμινάρια που υλοποιούμε στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο και για τα οποία εκδηλώσατε ενδιαφέρον.