Started on 01/01/1970 8 ώρες
250€

MANAGEMENT
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρες 10:00 – 17:00.
Εγγραφές γίνονται έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» συνεργάζεται με τον κορυφαίο και εξαιρετικό καθηγητή και συγγραφέα κ.  Δημήτρη Μπουραντά στην υλοποίηση του σεμιναρίου “Επιτυχημένος manager και ηγέτης στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον”.

Ο γκουρού του management στο Ηράκλειο!

Διδακτικές Ενότητες
 1. Προσδιοριστικοί παράγοντες της διαρκώς επιτυχημένης επιχείρησης: στρατηγική, δομές και διαδικασίες, συστήματα, κουλτούρα, άνθρωποι, ικανότητα συνεχούς αλλαγής
 2. Μάνατζμεντ και ηγεσία
  • Ομαδική εργασία
 3. Διοικητικοί και ηγετικοί ρόλοι
  • Ομαδική εργασία: μελέτη περίπτωσης ηγεσίας σε Ελληνική επιχείρηση
 4. Ηγετικά στυλ – χαρακτηριστικά
  • Ατομική άσκηση
 5. Παρακίνηση – κινητοποίηση συνεργατών
  • Παράγοντες παρακίνησης
  • Ο ρόλος του προϊσταμένου – ηγέτη
 6. Αυτοδιάγνωση και σχέδιο βελτίωσης διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων

Ήταν ένα πολύ χρήσιμο και άριστα οργανωμένο σεμινάριο που με βοήθησε να κατανοήσω περισσότερα σε ότι αφορά την καθημερινή μας δουλειά.

Δημήτρης Νικολιδάκης, Κρητικός Φούρνος ΑΕΒΕ

Στόχος
 • Η κατανόηση και η βελτίωση των θεμελιωδών παραμέτρων που εξασφαλίζουν την διαρκή επιτυχία της επιχείρησης-οργανισμού
 • Η κατανόηση και η βελτίωση των διοικητικών και ηγετικών ρόλων και ικανοτήτων
 • Η ανάπτυξη της ικανότητας έμπνευσης και παρακίνησης των συνεργατών για εξαιρετικές επιδόσεις
Μεθοδολογία

Το σεμινάριο στηρίζεται σε εργαστηριακές μεθόδους μάθησης όπως μελέτες περιπτώσεων, ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, αυτοδιαγνωστικά εργαλεία και οδηγούς προσωπικής βελτίωσης.

Διάρκεια & Κόστος

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών (1 ημέρα) . Το κόστος του σεμιναρίου είναι 250 ευρώ.

Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.

Fax.: 2811 118000

Email: giampoulaki@europeanprogress.gr

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 15:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εισηγητής

Δημήτρης Μπουραντάς

Email: [email protected]

Website: www.bourantas.gr

Ο Δημήτρης Μπουραντάς είναι καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA)  και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, εκ των οποίων έχουν γίνει best seller τα παρακάτω: «Μάνατζμεντ» (ΜΠΕΝΟΣ), « Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» (ΜΠΕΝΟΣ), «Ηγεσία: Ο δρόμος της διαρκούς επιτυχίας» (ΚΡΙΤΙΚΗ). To μυθιστόρημα «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη», (ΠΑΤΑΚΗΣ) κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών (ΕΚΕΒΙ 2008) και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων. Επιπλέον, τα βιβλία του «Επί σκηνής χωρίς πρόβα» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Το Γράμμα της Ελπίδας» (ΛΙΒΑΝΗΣ), «Μιλώντας στα παιδιά μου για τη πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή», «Οι μεγάλοι φιλόσοφοι και το προσωπικό Μάνατζμεντ» (ΠΑΤΑΚΗΣ), «Κραυγή Σιωπής», (ποιητική συλλογή, εκδόσεις Πατάκη), βρέθηκαν στις λίστες των Best Sellers για αρκετούς μήνες. Πρόσφατα εκδόθηκε το βιβλίο “Leadership meta-competencies”, Ashgate-Gower Publications που βρέθηκε στις λίστες των ευπώλητων του Amazon. Επίσης έχει επιβλέψει διδακτορικές διατριβές στις οποίες έχουν απονεμηθεί το πρώτο και το δεύτερο Ευρωπαϊκό βραβείο.

Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Κάθε χρόνο δίνει περισσότερες από 60 διαλέξεις χωρίς αμοιβή σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου