Started on 01/01/1970 8 ώρες
120 €

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το επόμενο τμήμα θα πραγματοποιηθεί:
Τετάρτη 1/4
Πέμπτη 2/4
⏱Ώρες: 16: 30 – 20:00

Ο Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η βαθιά κατανόηση της σημασίας της ποιότητας και της εξυπηρέτησης , και το πώς τελικά υποστηρίζει τη συνεχή ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επισιτιστικής μονάδας μέσα στον ανταγωνισμό.

Η «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» πραγματοποιεί το σεμινάριο  «Η Ποιοτική εξυπηρέτηση στα τμήματα επισιτισμού ξενοδοχείου και σε επισιτιστικές επιχειρήσεις», διάρκειας 8 ωρών.

Διδακτικές Ενότητες
  • Εισαγωγή – Έννοιες
  • Υλική και άυλη Εξυπηρέτηση (προσδιορισμός – οριοθέτηση-εφαρμογή)
  • Η Γνώση του Πελάτη ( ιδιαιτερότητες- εθνολογικές διαφορές – ψυχολογικές παράμετροι)
  • Η Γνώση της Επιχείρησης ( η λειτουργία της, τι θέλει από το προσωπικό στην εργασία, ποια η πελατεία που απευθύνεται )
  • Η Εταιρική Κουλτούρα( ανάλυση της νοοτροπίας της επιχείρησης ώστε να βοηθηθεί ο εργαζόμενος στην προσαρμογή και σ την ύπαρξη του σε αυτή)
  • Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο στα επισιτιστικά τμήματα; ( οριοθέτηση της συμπεριφοράς του πελάτη προς την επιχείρηση – κατανόηση του εργαζομένου της σημασίας της οριοθέτησης αυτής )
  • Γιατί ποιότητα ( η βαθιά γνώση της σημασίας της ποιοτικής εξυπηρέτησης)
  • Εργασία και Ενσυναίσθηση ( η καλή συνεργασία με συναδέλφους και προϊστάμενους προσθέτουν στην ποιότητα)
  • Διοίκηση Παραγωγής στα τμήματα Επισιτισμού ( ανάλυση της τεχνικής )
  • Μελέτες Περίπτωσης / Ασκήσεις
Απευθύνεται σε :

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προσωπικό σέρβις εστιατορίων , Bar και Κουζίνας ξενοδοχείων και κάθε είδους επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Διάρκεια & Κόστος

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και το κόστος του είναι 120 ευρώ.

Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.

Fax.: 2811 118000

Email: giampoulaki@europeanprogress.gr

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 15:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκπαιδεύτρια

Ιωάννα Σαραντοπούλου

Η Ιωάννα Σαραντοπούλου αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης και Οργάνωσης και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Αθηνών. Από την αρχή της καριέρας της συνεργάστηκε με τις πιο σημαντικές Ελληνικές Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Ενδεικτικά συνεργάστηκε με την Grecotel σε Ρέθυμνο και Αθήνα, τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη ως διευθυντικό στέλεχος επισιτισμού και τον όμιλο του κ.Ανδρεάδη. Επιπλέον έχει συνεργαστεί με εστιατόρια πολυτελείας σε Αθήνα και Σαντορίνη , με πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελούντα, ενώ ήταν Διευθύντρια σε 4αστερο ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Παράλληλα με τις συνεργασίες που προαναφέρονται τελείωσε το Μεταπτυχιακό της στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , στον τομέα Διοίκησης και Οργάνωσης Τουριστικών επιχειρήσεων , με έμφαση στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών .

Σε ότι αφορά την διδακτική εμπειρία έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στον τομέα επισιτισμού στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο ΙΕΚ Αναβύσσου και σε πολλές ιδιωτικές σχολές . Έχει συμβάλλει στην εκπαίδευση του προσωπικού επισιτισμού του Αστέρα Βουλιαγμένης το 2004 , την περίοδο πριν την Ολυμπιάδα. Επίσης έχει εκπαιδεύσει στον επισιτισμό προσωπικό ναυλωμένων σκαφών πολυτελείας , στην Μαρίνα Αλίμου .

Από το 2008 διδάσκει τα μαθήματα του Food and Beverage Management στη Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, του Υπουργείου Τουρισμού ,   στον Άγιο Νικόλαο , και παράλληλα ασχολείται με την εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων επαγγελματιών τόσο σε ξενοδοχειακές μονάδες όσο και σε απασχολούμενους άλλων τουριστικών υπηρεσιών .

Έχει διατελέσει αρθρογράφος , στο περιοδικό Food Service της κυρίας Μανούσου Μαργαρίτας , για μια διετία , με δική της στήλη θεματολογίας σχετικής με το Food and Beverage . Σήμερα αρθρογραφεί για το myreview.gr του Δημοσιογράφου Στάθη Παπούλια.

Τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται και με την συγγραφή επιστημονικών πονημάτων σχετικών με τον Τομέα του Τουρισμού .

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε από την λίστα:

Σύμφωνα με τον νέο γενικό Ευρωπαϊκό κανονισμό για τα προσωπικά δεδομένα (GDPR) απαιτείται η συναίνεσή σας προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα σεμινάρια που υλοποιούμε στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο και για τα οποία εκδηλώσατε ενδιαφέρον.