Καλέστε μας :2811 103 135 - 2811 103 136
Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης

ΙΕΚ

Τομέας ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Λίγα λόγια

Η επιστήμη της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων είναι αυτή που καθορίζει την διοικητική και οικονομική λειτουργία μιας επιχείρησης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής οργανισμού

Λίγα λόγια

Ο απόφοιτος της ειδικότητας Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της ναυτιλίας, γνωρίζει τόσο την Ελληνική όσο και τη Διεθνή Ναυτιλία, όντας άρτια καταρτισμένος και σε υψηλή ετοιμότητα προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχώς σε κάθε αρμοδιότητα που θα αναλάβει.

Λίγα λόγια

Το Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι το υπεύθυνο άτομο που εκτελεί έγκαιρα και με υπευθυνότητα τις τεχνικές εργασίες που απαιτούνται προκειμένου να λειτουργήσει με επιτυχία η αλυσίδα προμηθευτή – πελάτη

Λίγα λόγια

Το «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Υγείας» απασχολείται κυρίως σε Τμήματα και Διευθύνσεις διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, μονάδων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που σχετίζονται με τον κλάδο της υγείας.

Λίγα λόγια

Το «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα των Μεταφορών», ασχολείται με θέματα που αφορούν την διαδικασία μεταφοράς ανθρώπων και εμπορευμάτων με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο.

Λίγα λόγια

Ο απόφοιτος της ειδικότητας, μπορεί να εργαστεί σε τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, γραφεία έκδοσης εισιτηρίων, ξενοδοχειακές μονάδες, επιχειρήσεις παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Λίγα λόγια

ο «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου –Φοροτεχνικού Γραφείου» ασχολείται κυρίως με την εφαρμογή της Γενικής Λογιστικής , Λογιστικής Εταιρειών, Λογιστικής Κόστους καθώς και της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας φορολογικής.

Λίγα λόγια

ο «Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών» είναι το άτομο εκείνο που διαθέτη τη γνώση και τη κατάρτιση σε θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική επιστήμη.

Λίγα λόγια

Ο «Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών» είναι το ειδικευμένο στέλεχος, που διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές, ανθρώπινες και επιχειρησιακές δεξιότητες για τη γραμματειακή υποστήριξη μιας επιχείρησης.

Λίγα λόγια

Το «Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων(marketing)» είναι απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κλάδου δραστηριοποίησης αλλά και μεγέθους. Με εφόδιο τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει κατά την εκπαίδευση του, εφαρμόζει την επιστήμη και τις τεχνικές του Marketing συμβάλλοντας έτσι στην επίτευξη των αντικειμενικών στόχων της επιχείρησης.

Τομέας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Λίγα λόγια

Ο διπλωματούχος της ειδικότητας «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/ Web designer – Developer/ Video Games)», έχει ως κύριες δραστηριότητες εκείνες οι οποίες προσανατολίζονται σε επαγγέλματα των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε).

Τομέας ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Λίγα λόγια

Ο Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας που στην ουσία αποτελεί τη «δεύτερη οικογένεια» για τα παιδιά της βρεφικής ηλικίας.