Started on 01/01/1970 30 ώρες
150 €

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Το επόμενο τμήμα ξεκινάει την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ωρολόγιο Πρόγραμμα:
Πέμπτη 16/02
Δευτέρα 20/02
Τετάρτη 22/02
Πέμπτη 23/02
Τετάρτη 1/03
Πέμπτη 2/03
Δευτέρα 6/03

Ώρες μαθήματος: 17:00 – 20:30

*Επιπλέον θα γίνει ένα δίωρο επαναληπτικό μάθημα δύο μέρες πριν την τελική εξέταση για την πιστοποίηση

Το κέντρο δια βίου μάθησης «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» οργάνωσε και σχεδίασε το σεμινάριο «Μαθήματα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πιστοποίηση για ΑΣΕΠ», διάρκειας 30 ωρών.

Η πιστοποίηση γνώσεων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μοριοδοτείται σε όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, ενώ σε κάποιους διαγωνισμούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Οι 3 υποχρεωτικές ενότητες για τους διαγωνισμούς είναι το word, το excel και το internet.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο που σχεδίασε και υλοποιεί η Ευρωπαϊκή Πρόοδος και αποκτήστε μετά από εξετάσεις την πιστοποίηση UNICERT PRIMARY, αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και τον ΑΣΕΠ.

Απευθύνεται σε :
  • Σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς του δημοσίου
  • Σε δημοσίους υπαλλήλους που επιθυμούν να ενισχύσουν τα τυπικά τους προσόντα
  • Σε όσουν επιθυμούν να προσθέσουν ένα σημαντικό προσόν στο βιογραφικό τους
Παροχές
  • 30 ώρες δια ζώσης μαθημάτων με εκπαιδευτή
  • Απεριόριστη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών του φορέα μας για εξάσκηση
  • Απεριόριστη χρήση των τεστ προσομοίωσης εξετάσεων
  • Δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας
  • Δυνατότητα εξετάσεων ανά ενότητα
  • Εξατομικευμένη υποστήριξη σε όλους τους συμμετέχοντες
Διδακτικές Ενότητες

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ – WORD

Ο στόχος της ενότητας είναι να μάθουν οι καταρτιζόμενοι να δημιουργούν επαγγελματικά έγγραφα με τη χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένων. Να γνωρίσουν την αυτόματη δημιουργία μαζικής παραγωγής εγγράφων και επιστολών, τη συγχώνευση αλληλογραφίας και εγγράφων, την εισαγωγή στα έγγραφα δεδομένων  και γραφικών από διαφορετικούς τύπους αρχείων. Ακόμη να μάθουν τις τεχνικές σελιδοποίησης, διαχείριση παραγράφων, μορφοποίηση κειμένων.
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – EXCEL

Ο στόχος της ενότητας είναι να μάθουν οι καταρτιζόμενοι να δημιουργούν λογιστικά φύλλα και φύλλα εργασίας. Να γνωρίσουν τις βασικές αρχές λειτουργίας των πινάκων, την δημιουργία γραφημάτων διαφόρων τύπων και την διαχείριση δεδομένων μέσω των φύλλων εργασίας. Ακόμη να εργάζονται με πολλά φύλλα και βιβλία εργασίας ταυτόχρονα και να εισάγουν δεδομένα από διαφορετικές πηγές και διαφορετικούς τύπους αρχείων, να μορφοποιούν τους πίνακες δεδομένων και να εκτυπώνουν πίνακες και αναφορές.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ) – INTERNET 
Ο στόχος της ενότητας είναι να μάθουν οι καταρτιζόμενοι τι είναι τα δίκτυα υπολογιστών και το διαδίκτυο και πως χρησιμοποιούνται στους διάφορους τομείς και τους τρόπους σύνδεσης. Ακόμη να μάθουν τη χρήση των εφαρμογών του διαδικτύου στην εργασία και στην προσωπική τους ζωή. Επιπλέον να μάθουν τις υπηρεσίες που προσφέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τον τρόπο διαχείρισης του και τις εφαρμογές του.

Διάρκεια & Κόστος

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 30 ωρών. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 ευρώ και το κόστος της πιστοποίησης είναι 50 ευρώ.

Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.

Fax.: 2811 118000

Email: giampoulaki@europeanprogress.gr

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 15:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκπαιδεύτρια

Αλεξάνδρα Σιούτα

Η Αλεξάνδρα Σιούτα είναι απόφοιτος του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Α.Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου. Από το 2004 εργάζεται ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα. Από το 2016 παρακολουθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Επιστήμες Αγωγής, με εξειδίκευση στη Διοίκηση Εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, ενώ έχει παρακολουθήσει με επιτυχία το ετήσιο πρόγραμμα της Ανώτερης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) το έτος 2013-2014. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά προγράμματα και σεμινάρια που αφορούν την εκπαίδευση.

 

Μαρίνα Ροκαδάκη

Η Μαρίνα Ροκαδάκη είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από το 2013 έχει εργαστεί ως ελεύθερη επαγγελματίας αλλά και ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορους τομείς που εμπίπτουν στο αντικείμενο του ηλεκτρολόγου μηχανικού. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων, μέλος του Υπομητρώου Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. από το 2018. Έκτοτε, διδάσκει σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων στο αντικείμενο του ηλεκτρολόγου μηχανικού και του μηχανικού τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής σε Δ.ΙΕ.Κ. και Κ.Δ.Β.Μ. του νομού Ηρακλείου

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου