Καλέστε μας :2811 103 135 - 2811 103 136
Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στις ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες

Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης ανέργων σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Ανακοινώθηκε επέκταση του επιδοτούμενου προγράμματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α), για άλλους 100.000 ανέργους.

Αναμένεται να ανοίξουν οι Αιτήσεις για νέες 100.000 θέσεις. Οι Αιτήσεις είναι με σειρά προτεραιότητας και θα είναι ανοιχτές μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός θέσεων (100.000 σε όλη την Ελλάδα).

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Η επιλογή των ωφελούμενων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας υποβολής της αίτησης οπότε για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες ένταξης στο μητρώο ωφελούμενων θα πρέπει η αίτηση σας να υποβληθεί άμεσα!!!

Η Ευρωπαϊκή Πρόοδος είναι στους εγκεκριμένους παρόχους  για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Δ.ΥΠ.Α.

Περιγραφή του έργου

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης που αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών και ‘’πράσινων’’ γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων, συνολικής διάρκειας 200 ωρών.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • με δια ζώσης εκπαίδευση (70 διδακτικές ώρες) και
  • με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως κατάρτισης, η οποία θα περιλαμβάνει σύγχρονη (70 διδακτικές ώρες) και ασύγχρονη εκπαίδευση (60 διδακτικές ώρες).

Συμπλήρωσε άμεσα την εκδήλωση ενδιαφέροντος και η “Ευρωπαϊκή Πρόοδος” θα επικοινωνήσει μαζί σου για αναλυτική ενημέρωση και καθοδήγηση

Άμεση έναρξη τμημάτων με την έκδοση των αποτελεσμάτων, συνεχής υποστήριξη, άρτιο εκπαιδευτικό υλικό και καταξιωμένοι στο χώρο τους εκπαιδευτές.

Ενημερώσου  αποτελεσματικά και υπεύθυνα!

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνεργοι οι οποίοι θα πρέπει:

  • Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ), ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης
  • Δεν έχουν συμμετάσχει στο προηγούμενο αντίστοιχο πρόγραμμα τα τελευταία 2 έτη

Εκπαιδευτικό Επίδομα

Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα δοθεί σε κάθε ωφελούμενο που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα κατάρτισης και απέκτησε την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέρχεται στα 5,00 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Σύνολο επιδόματος έως 1000,00 ευρώ ανά ωφελούμενο.

Αντικείμενο Κατάρτισης

  • Ειδικός στο Social Media Marketing – Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης εταιρικής παρουσίας μέσα από τη χρήση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Πατήστε στο παρακάτω Link για να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση

https://www.voucher.gov.gr/project/view-dypa

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 9.00 έως τις 17.00 στα τηλέφωνα 2811 103135-6 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.