Καλέστε μας :2811 103 135 - 2811 103 136
Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης

Όραμα και Φιλοσοφία

ιεκ ευρωπαικη προοδος
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λίγα λόγια για εμάς

Η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ» δραστηριοποιείται τόσο στις υπηρεσίες παροχής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης όσο και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρηματικούς φορείς.

Η δομή έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αριθμό άδειας 2000169.

Το όραμα μας

Όραμα της εταιρείας μας αποτελεί η ανάδειξη των πρωταγωνιστών της αγοράς εργασίας, που δεν είναι άλλοι παρά το ανθρώπινο δυναμικό. Με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, μέσα από σύγχρονα προγράμματα σπουδών στους πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς εργασίας, επιδιώκουμε την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των καταρτιζομένων / σπουδαστών μας.

ιεκ ευρωπαικη προοδος
πολυετη εμπειρια

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις

Μέσα από την παράλληλη και πολυετή εμπειρία μας στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις τόσο σε θέματα ανάπτυξης επενδύσεων όσο και σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης, έχουμε τη δυνατότητα να αφουγκραζόμαστε τις τάσεις της αγοράς.

Ο φορέας μας, λόγω της διττής του ενασχόλησης και εξειδίκευσης στις υπηρεσίες παροχής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης αλλά και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις, είναι σε θέση να επιτύχει την κατάλληλη σύζευξη μεταξύ ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων, καθώς γνωρίζει σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί τόσο η αγορά εργασίας όσο και το επιχειρείν.