Καλέστε μας :2811 103 135 - 2811 103 136
Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης

Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων στις ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες

Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των εργαζομένων μισθωτών του ιδιωτικού τομέα.

Η Ευρωπαϊκή Πρόοδος είναι στους εγκεκριμένους παρόχους  για τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Δ.ΥΠ.Α.

Περιγραφή του έργου

Ο κάθε καταρτιζόμενος θα παρακολουθήσει πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης που αφορά την ανάπτυξη ψηφιακών και ‘’πράσινων’’ γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων, συνολικής διάρκειας 80 ωρών.

Η υλοποίηση των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

    • με δια ζώσης εκπαίδευση και
    • με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως κατάρτιση, η οποία θα περιλαμβάνει σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση.

Αν είσαι ωφελούμενος του προγράμματος ή έχεις υποβάλλει αίτηση επικοινώνησε μαζί μας και ενημερώσου για τα προσφερόμενα προγράμματα μας!!

Άμεση έναρξη τμημάτων με την έκδοση των αποτελεσμάτων, συνεχής υποστήριξη, άρτιο εκπαιδευτικό υλικό και καταξιωμένοι στο χώρο τους εκπαιδευτές.

Ενημερώσου και εξαργύρωσε το voucher σου αποτελεσματικά και υπεύθυνα!

Ποσό Επιδόματος

Το εκπαιδευτικό επίδομα που θα δοθεί σε κάθε ωφελούμενο που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα κατάρτισης και απέκτησε την πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Σύνολο επιδόματος έως 400 ευρώ ανά ωφελούμενο.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε καθημερινά από τις 9.00 έως τις 17.00 στα τηλέφωνα 2811 103135-6 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.