Καλέστε μας :2811 103 135 - 2811 103 136
Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης

Οργάνωση Επιχειρήσεων

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών

Η  Ευρωπαϊκή Πρόοδος σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε θέματα οργάνωσης μιας επιχείρησης και σωστής λειτουργίας της.

Υπηρεσίες Συμμόρφωσης με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η  Ευρωπαϊκή Πρόοδος σε συνεργασία με τη ΓΕΠ Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες Υπηρεσίες Συμμόρφωσης των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα που ορίζει ο ευρωπαϊκός κανονισμός για τα προσωπικά δεδομένα – GDPR.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα στελέχη, όπου είναι έτοιμα να καθοδηγήσουν βήμα-βήμα την ανάπτυξη ενός πλάνου προσαρμογής αλλά και να παρέχουν κάθε είδους υποστήριξη καθ όλη τη διαδικασία εφαρμογής του.

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τις διαδικασίες λειτουργίας τους, σκοπός μας είναι η μεθοδική και αποτελεσματική επίτευξη των στόχων μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών λειτουργικής και χρηματοοικονομικής απόδοσης της επιχείρησης.

Ως αποτέλεσμα παρέχουμε μία ρεαλιστική απεικόνιση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης σας και συμβουλευτική υποστήριξη από στελέχη με πλήρη και συνολική εξειδίκευση στον τομέα της χρηματοοικονομικής συμβουλευτικής.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Γιατί να επιλέξω την Ευρωπαϊκή Πρόοδο

Διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης!