Το ΟΕΕ/ΤΑΚ, ο φορέας που εκπροσωπεί πάνω από 3.500 οικονομολόγους στην ανατολική Κρήτη, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που απασχολούν τους νέους συναδέλφους και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, διοργανώνει επί σειρά ετών επιτυχημένες δράσεις (σεμινάρια, ενημερωτικές εκδηλώσεις, ηλεκτρονική πλατφόρμα βιογραφικών, ημέρα καριέρας, δεξαμενή μεντόρων).

Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνεργασία με τη Skywalker.gr – «Επί το Έργον» διοργανώνει την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Galaxy το 1ο #JobDays OEE/TAK.

Βασικός σκοπός του διημέρου είναι η ενημέρωση, η ενδυνάμωση και η δικτύωση των νέων που αναζητούν εργασία ή θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό βήμα τους. Στη διάρκειά του νέοι οικονομολόγοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν δωρεάν σε:

  • Σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων και προσωπικής βελτίωσης.
  • Συνεδρίες (mentoring) με την ομάδα μεντόρων του ΟΕΕ/ΤΑΚ.
  • Ενημέρωση και δικτύωση με επιχειρήσεις, οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  • Workshops για τη νεανική επιχειρηματικότητα με επιχειρηματίες, ηγετικά στελέχη της αγοράς και την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της Κρήτης (στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης RIS3 Crete).

Στόχος του ΟΕΕ/ΤΑΚ είναι αυτή η προσπάθεια να καθιερωθεί ως θεσμός για την αγορά εργασίας και τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κρήτη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.