Started on 01/01/1970 8 ώρες
110 €

E-LEARNING ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ανάλυση περιπτώσεων όπως : θάνατος πελάτη, κλοπή, τροφική δηλητηρίαση κ.α.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Διδακτικές Ενότητες
  • Ορισμός και περιπτώσεις κρίσεων σε μια ξενοδοχειακή μονάδα
  • Καλές και κακές πρακτικές στον ξενοδοχειακό κλάδο
  • Αρμοδιότητες υπευθύνου αντιμετώπισης κρίσεων και η εκπαίδευση του προσωπικού
  • Διαδραστικές ασκήσεις προσομοίωσης
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να :
  • Οργανώσει ένα τμήμα διαχείρισης κρίσεων με συγκεκριμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες ώστε να είναι έτοιμοι για οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Αντιμετωπίσει αποτελεσματικά οποιαδήποτε κρίση παρουσιαστεί στο τμήμα τους
  • Αντιληφθεί ουσιαστικά τι σημαίνει διαχειρίζομαι την κρίση και τις αλλαγές που επιφέρει σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο και πως θα ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις προκλήσεις.
Απευθύνεται σε :
  • Σε εργαζομένους πρώτης γραμμής τμημάτων ορόφων, F&B, υποδοχής, συντήρησης.
  • Σε προϊσταμένους και διευθυντές ξενοδοχείων
Διάρκεια & Κόστος
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες και το κόστος του είναι 110 ευρώ.
Το σεμινάριο θα γίνει εξ’ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Ευρωπαϊκή Πρόοδο.

Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.

Fax.: 2811 118000

Email: giampoulaki@europeanprogress.gr

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 – 15:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκπαιδευτής

Δρ. Γιώργος Τριανταφύλλου

 

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Δραστηριοποιείται ως εκπαιδευτικός.  Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 διορίστηκε στον Δήμο Μαλεβιζίου ως επιτυχών της προκήρυξης 3κ/2018 του ΑΣΕΠ και ασχολείται με θέματα τουρισμού και εκπαίδευσης. Διδάσκει στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο προπτυχιακό και στο μεταπτυχιακό του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού.  Είναι απόφοιτος της Ανώτερας ΣΤΕ Ρόδου (με έπαινο-άριστα), του ΤΕΙ Κρήτης τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (άριστα), της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής Κατεύθυνσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.) (άριστα), είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατεύθυνση Σχεδιασμός και πολιτική του Τουρισμού (με έπαινο) και είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: Wine Marketing (Influence of Wine Packaging on Consumers’ Decision to Purchase). Είναι φοιτητής στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στη Κομοτηνή.

Έχει εργαστεί από το 1995 σε ξενοδοχεία αλυσίδων όπως στην Grecotel, Sbokos Hotel Group, κ.ά. ως f&b manager, Προϊστάμενος Ελέγχου f&b, Ποιότητας ISO και Μηχανοργάνωσης.  Τα τελευταία 19 χρόνια διοχετεύει το πάθος του στην εκπαίδευση έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 9.500 ώρες εκπαίδευσης σε δημόσιες σχολές, ιδιωτικές, σε σχολές στο εξωτερικό και σε ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια μεγάλων εμπορικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Επίσης υπήρξε εργαστηριακός καθηγητής στα ΤΕΙ Κρήτης, στην ΑΣΠΑΙΤΕ Ηρακλείου, στον ΟΤΕΚ Ηρακλείου και ως κοινωνιολόγος στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Τύλισσο Ηρακλείου. Tα έτη 2011-2018 υπήρξε διευθυντής σπουδών ιδιωτικού ΙΕΚ.

Έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις – ομιλίες σε όλα τα Επιμελητήρια της Κρήτης, σε εκθέσεις με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και παρουσιάσεις στο πλαίσιο της διδακτορικής του διατριβής σε Διεθνή Συνέδρια στο Ηράκλειο, στο Dubai και στην Κωνσταντινούπολη.

Αρθρογραφεί σε τοπικές και καθημερινές εφημερίδες σε τουριστικά περιοδικά ενώ έχει βραβευτεί από τον Μητροπολίτη Ρόδου και τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου. Ομιλεί άριστα την Αγγλική (proficiency – άδεια διδασκαλίας) και πολύ καλά Γερμανικά και Ιταλικά.

Αίτηση Παρακολούθησης Σεμιναρίου