Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ’ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Η «Ευρωπαϊκή Πρόοδος» πραγματοποιεί το σεμινάριο «Food & Beverage Management Ι», διάρκειας 20ωρών.
Ο σκοπός του Σεμιναρίου είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων σε εισαγωγικές έννοιες που αφορούν τον τομέα διαχείρισης τροφίμων και ποτών, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για μια αποτελεσματική εισαγωγική γνώση του αντικειμένου.
Διδακτικές Ενότητες
- Menu engineering: Η αρχιτεκτονική του μενού
-
- Εισαγωγή στις έννοιες
- Μοντέλα αρχιτεκτονικής μενού
- Τρόποι χρήσης
- Εφαρμογές
- Απορίες και εφαρμογές
- Διοίκηση και λειτουργία επισιτιστικών μονάδων
-
- Εισαγωγή στις έννοιες
- Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στον τομέα του Food and Beverage Management
- Η σημασία της Ηγεσίας
- Εφαρμογές
- Απορίες και εφαρμογές
- Food Waste Operation
-
- Εισαγωγή στις έννοιες
- Το σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης
- Εισαγωγικός οδηγός για τη μείωση σπατάλης τροφίμων στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό γενικά, με βάση τα διεθνή πρότυπα
- Εφαρμογές
- Απορίες και εφαρμογές
- Οργάνωση Προμηθειών
-
- Εισαγωγή στις έννοιες
- Η διαχείριση των προμηθειών
- Υποστήριξη προμηθειών με Η/Υ
- Εφαρμογές
- Απορίες και εφαρμογές
Διάρκεια & Κόστος
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 20 ωρών και το κόστος του είναι 160 ευρώ.
Διεύθυνση εκπαιδευτικών προγραμμάτων: κα Μαρία Γιαμπουλάκη
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2811 103135, 2811 103136.
Fax.: 2811 118000
Email: [email protected]
Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00 για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Εκπαιδευτής
Ιωάννα Σαραντοπούλου
Η Ιωάννα Σαραντοπούλου είναι υποψήφια Διδάκτωρ στον τομέα της Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Από την αρχή της καριέρας της συνεργάστηκε με τις πιο σημαντικές Ελληνικές Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, όπως Grecotel, Sani Resort Hotel, στο Kastri Hotel, (Hotel Manager) κλπ. Σε ότι αφορά την διδακτική εμπειρία έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στον τομέα επισιτισμού στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο ΙΕΚ Αναβύσσου και σε πολλές ιδιωτικές σχολές. Στην κατάρτιση ενηλίκων είναι τα τελευταία 18 χρόνια. Αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό Food Service με δική της στήλη θεματολογίας σχετικής με το Food and Beverage.