Καλέστε μας :2811 103 135 - 2811 103 136
Γερουλάνου 4, Ηράκλειο Κρήτης

Έξι νέα σεμινάρια στην Ευρωπαϊκή Πρόοδο

Με έξι νέα σεμινάρια εμπλουτίζει το πρόγραμμα της η Ευρωπαϊκή Πρόοδος. Τα σεμινάρια απευθύνονται τόσο σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις όσο και σε άνεργους που επιθυμούν να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί στην διαδικασία εύρεσης εργασίας. Το κόστος τους ανέρχεται στα 120 με 130 € και δύναται να είναι επιδοτούμενο από το ΛΑΕΚ (0,24%).
[dt_sc_hr_invisible_small]

Τα σεμινάρια είναι:

[dt_sc_fancy_ol style=”decimal” variation=”blueturquoise”]

  1. Marketing για Μηχανικούς. Ο εκπαιδευόμενος θα κατανοήσει τη φιλοσοφία και τα βασικά εργαλεία του marketing και θα μπορεί να τα εφαρμόσει στην δική του επιχείρηση για να αυξήσει την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του.
  2. Μάρκετινγκ στην πράξη. Ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις νέες οικονομικές συγκυρίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Θα μπορεί να τα εφαρμόσει τα βασικά εργαλεία του marketing στην δική του επιχείρηση για να αυξήσει την κερδοφορία και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του.
  3. Στρατηγικές Ανάπτυξης Πωλήσεων. Ο εκπαιδευόμενος θα έχει στα χέρια του έναν πρακτικό οδηγό ανάπτυξης πωλήσεων, τον οποίο μπορεί να υλοποιήσει στην επιχείρησή του την επόμενη μέρα. Θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα των επιλογών ανάπτυξης μίας επιχείρησης προς 4 κατευθύνσεις. Τέλος θα έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα των στρατηγικών επιλογών ανάπτυξης πωλήσεων.
  4. Στρατηγικές Επικοινωνίας Προϊόντων. Ο εκπαιδευόμενος θα κατανοήσει πως λειτουργεί αποτελεσματικά η επικοινωνία και πως συμβάλει στην ανάπτυξη των πωλήσεων τους με επικερδή τρόπο. Θα αποκτήσει όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και θα ξέρει ακριβώς τον τρόπο να τα χρησιμοποιήσει στην δική του επιχείρηση και στις ανάγκες της επιχείρησής του. Τέλος θα είναι σε θέση να αναπτύξει στρατηγικές και καμπάνιες επικοινωνίας για τα προϊόντα (ή υπηρεσίες) του.
  5. Εκμάθηση Σχεδίου Κουζίνας Μπάνιου μέσω Η/Υ. Ο εκπαιδευόμενος θα μάθει τα αρχικά θέματα σχεδίου μπάνιου κουζίνας και θα εξασκηθεί σε πρακτικά θέματα σχεδίασης στον Η/Υ σε δύο και τρεις διαστάσεις.Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου θα γνωρίζει αναλυτικά τις βασικές λειτουργίες του σχεδιαστικού προγράμματος 1992 και θα μπορεί από την επόμενη ημέρα να σχεδιάζει με την βοήθεια αυτού του προγράμματος.
  6. Σεμινάριο ΕΦΕΤ – Υγιεινής & Ασφάλειας τροφίμων. Τo σεμινάριο προσφέρει πολλαπλό όφελος για τις επιχειρήσεις/φορείς, εφόσον έτσι εκπληρώνονται οι βασικές Υγειονομικές Νομιμοποιητικές υποχρεώσεις τους, ενώ παράλληλα αυξάνεται η ποιότητα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά τους. Στόχος του προγράμματος είναι η τήρηση των όρων και συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων – υπηρεσιών και η προστασία του καταναλωτή.

[/dt_sc_fancy_ol]

 Για να δείτε ποιο σεμινάριο ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.